fbpx

Däckhotell

Däckhotell – snabbt, smidigt och tryggt!

Att förvara däck på däckhotell är ett smart och utrymmessparande alternativ till att förvara dem i bostaden eller i garaget. Du slipper ta med dig de gamla däcken hem efter att du bytt till vinter- eller sommardäck hos oss. Du sparar plats där hemma!

Med vårt däckhotell kan du vara säker på att vi tar hand om dina däck på allra bästa sätt. När du checkar in dina däck hos oss ingår alltid rengöring av både däck och fälgar, kontroll av mönsterdjupet samt påfyllning av luft. Dessutom håller vi koll på om dina däck bör bytas ut och hjälper dig självklart att hitta nya däck om du så önskar. Om du inte skulle vilja ha dina däck lagrade på däckhotellet längre kan du kontakta oss och boka hämtning. Vi återbetalar inte påbörjade säsonger.

Pris: 995 kr/säsong (gäller upp till 17″)

Hur länge kan man ha däcken på Däckhotell?

Skiftesperioden hos oss är mellan den 15 mars och den 5 maj när det gället skifte till sommardäck. För skifte till vinterdäck gäller den 15 oktober till och med den 5 december. Du har alltså god tid på dig och kan boka in en tid för skifte som passar dig perfekt. Lagen säger att du måste ha däck anpassade för vinterväglag den 1 december till 31 mars. Men du kan kan byta till sommardäck tidigare om det inte föreligger risk för vinterväglag. De flesta byter till vinterdäck i november och skiftar från vinterdäck till sommardäck i april.

Läs mer om reglerna för sommar- & vinterdäck här!

Boka tid online

Boka tid för alla våra tjänster enkelt och snabb i vår onlinebokning.